Cabinet Individual de Psihologe Brasov

Examinari psihologice in domeniul psihologiei transporturilor

In conformitate cu OMT 922/2007 examinarea persoanelor cu functii care concura la siguranta circulatiei rutiere se efectueaza doar de catre unitatile psihologice care in prealabil au fost agreate de Ministerul Transporturilor.

Cabinetul individual de Psihologie Mirela Mesaros detine certificatul de agreere nr.125/2007 si poate efectua examinari psihologice periodice obligatorii pentru conducatorii auto profesionisti, instructori auto, profesori de legislatie rutiera, coordonatori transporturi, taximetristi.

Cabinetul efectueaza examinari psihologice pentru toti candidatii care solicita obtinerea permisului de conducere toate categoriile.

Examinari psihologice in domeniul psihologiei transporturilor:

  • Testare si evaluare psihologica a persoanelor care solicita permis de conducere(toate categoriile).
  • Testare si evaluare psihologica a conducatorului auto la solicitarea angajatorului/institutiei abilitate.
  • Testare si evaluare psihologica pentru siguranta circulatiei – periodic:pentru conducatorii auto profesionisti toate categoriile, transport marfuri generale :intern, international si special, transport intern si international agabaritic, transport intern si international persoane, transport persoane in regim taximetrie, persoanele cu functie de decizie in siguranta circulatiei.